Четверг , 25 Апрель 2024
Общество

З понеділка у Києві відкриються всі заклади освіти, а також мистецькі та спортивні школи

Зазначається, що відновити очне навчання заклади можуть за умови дотримання протиепідемічних вимог, встановлених урядом для “червоної” зони” епіднебезпеки.

З понеділка, 22 листопада, у Києві очне навчання відновлять усі заклади освіти, а також мистецькі школи і заклади фізичної культури та спорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, відповідне рішення ухвалила постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА, інформує UAINFO.org.

“Так, з 22 листопада відновлять освітній процес у приміщеннях закладів освіти всіх типів та форм власності: спеціалізованої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, а також закладів фізичної культури та спорту, мистецьких шкіл і закладів мистецької освіти”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відновити очне навчання заклади можуть за умови дотримання протиепідемічних вимог, встановлених урядом для “червоної” зони.

В КМДА нагадали, що місто ухвалило рішення про відновлення очного освітнього процесу з наступного понеділка, спираючись на два основних фактори: стійка динаміка зниження рівня госпіталізації хворих на COVID-19 та зниження відсотка завантаженості ліжок із киснем у столичних лікарнях.

“Усі столичні школи підключені до опалення і готові з 22 листопада прийняти учнів і поновити очний навчальний процес”,- додали в мерії.

Раніше вже повідомлялося, що мер столиці Віталій Кличко анонсував закінчення “дистанційки” для учнів 1-4 класів.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как правильно общаться с женщинами военными?

На сегодняшний день многие жители Украины защищают государство.

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.