Четверг , 28 Март 2024
Мир

Сестра Меган Маркл звинуватила її у навмисній шкоді Кейт Міддлтон

Зведена сестра герцогині Сассекської Саманта Маркл, яка розповіла про те, що вихід з королівської родини був ідеєю Меган, знову підлила олії у вогонь і поділилася новими подробицями сімейного життя принца Гаррі.

У нещодавному інтерв’ю, опублікованому у виданні Daily Star, жінка стверджує, що Меган з ревнощами ставиться до Кейт Міддлтон. Саме тому свою заяву про складання монарших обов’язків вони з Гаррі випустили напередодні дня народження герцогині Кембриджської, передає Depo.ua з посиланням на ТСН.

За словами Саманти, це було навмисно зроблено, щоб зіпсувати Кейт день народження. 

“Погано, що вона оголосила про це перед днем народження Кейт. Я думаю, вона просто ревнувала чудову Кейт і хотіла привернути увагу до себе. Вона ніколи не зможе зрівнятися з нею, тому що Міддлтон – ікона!” – зауважила Маркл та додала:  “Я вражена тим, як Кейт вміє зробити так, що сукня за 200 доларів буде мати вигляд на всі два мільйони”.

Також Саманта зауважила, що ще влітку Меган і Гаррі на прем’єрі фільму “Король-лев” звернулися до президента компанії The Walt Disney з проханням знайти роботу для Меган. Жінка вважає, що такі дії були непристойні і передчасні. На її думку, це потрібно було робити тільки після того, як вони офіційно відмовилися від своїх королівських ролей. 

“Це неповага до королівського протоколу. Все одно, що змінити дружину і дати свій номер телефону за обідом до того, як подати на розлучення”, – порівняла дії герцогів Маркл.

depo.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Ситуация с безопасностью самая сложная со времён Второй мировой войны из-за агрессии РФ

Актуальная ситуация с безопасностью является самой серьёзной со времён активной фазы Второй...

Почему Европейский Союз продолжает склоняться к политике победы над Россией?

Лидеры Европейского Союза всё больше соглашаются с политикой победы.

Как Европейский Союз планирует перевести экономику на военные рельсы?

Европейский Союз выразил намерение поставить свою экономику на "военные рельсы".