Пятница , 29 Март 2024
Мир

в Ізраїлі школяр з COVID-19 прийшов на футбольний матч, понад тисяча осіб – на карантині

Учень дев’ятого класу, у якого було виявлено коронавірус, відвідував 24 лютого футбольний матч на стадіоні “Блумфілд” у Тель-Авіві, 77 уболівальників, які сиділи навколо нього, спрямовані на карантин, ще понад тисячу – повинні провести його вдома. Про це повідомляє газета Yedioth Ahronoth, передає УНН з посиланням також на видання The Times of Israel.

За даними видання, мова йде про вболівальників клубу “Маккабі” (Тель-Авів), які спостерігали за грою з восьмого сектора, розрахованого на 5,4 тисячі глядачів. Інфікований школяр повернувся з Італії, після чого в період з 23 по 26 лютого декілька разів бував в магазині іграшок в місті Ор-Йегуда і відвідував школу, де вчиться. Газета вказує, що 1150 учнів, вчителів та технічного персоналу його школи з 4 березня спрямовані на двотижневий карантин.

Коронавірус нового типу виявлено на цей момент у 15 ізраїльтян. МОЗ єврейської держави 27 лютого наказав громадянам країни, які повертаються з Італії, проводити 14 днів в ізоляції на дому. Це розпорядження до того моменту діяло вже понад тиждень у відношенні ізраїльтян, які прилітають з Південної Кореї, Японії, Таїланду, Сінгапуру і Гонконгу, і місяць – для тих, хто повертається на батьківщину з материкового Китаю. Обов’язковий двотижневий карантин, за даними ізраїльського МОЗ, проходять зараз понад 5 тисяч осіб.

unn.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Сколько Швеция выделила средств на помощь Сектору Газа, Украине и Судану?

Швеция выделила ещё 120 миллионов крон для поддержки Сектора Газа, Украины и...

Финляндия готовится к экспроприации ледового дворца российских олигархов

Местные власти Хельсинки на территории финского государства планируют в скором времени начать...

Ситуация с безопасностью самая сложная со времён Второй мировой войны из-за агрессии РФ

Актуальная ситуация с безопасностью является самой серьёзной со времён активной фазы Второй...