Пятница , 29 Март 2024
Мир

У лікарні Дубліна медсестрам допомагатимуть роботи

В Ірландії на допомогу медсестрам залучили роботів. В університетській лікарні Mater Misericordiae в Дубліні вирішили використовувати роботів для виконання адміністративної роботи, щоб у медсестер з’явилося більше вільного часу на самих пацієнтів під час пандемії коронавірусу.

Розробила програмне забезпечення компанія UiPath.

Таким чином, виконуючи повсякденні адміністративні завдання замість медсестер, роботи заощадять їм близько 50% часу. Ці технології також прискорять процес аналізу і передачі результатів тестів COVID-19 пацієнтам і організаціям по всьому світу.

Помічник директора з профілактики та контролю інфекцій у лікарні Джінсі Джеррі сказав: «З огляду на те, що медсестри проводять майже 30% свого робочого дня за адміністративними завданнями, протягом останніх декількох місяців я шукав способи створення програмного забезпечення, щоб полегшити їм роботу. Зараз, коли зростає кількість заражених COVID-19, вкрай важливо, щоб у всього медичного персоналу було максимально багато часу на турботу про пацієнтів і боротьбу з пандемією, а не на роботу за комп’ютерами ».

Також Джінсі Джеррі додав, що швидка діагностика і подальша ізоляція мають таке ж важливе значення в запобіганні поширенню COVID-19, як і соціальне дистанціювання.

«Ми впевнені, що реалізовваний нами проект допоможе пом’якшити величезне навантаження, яке цей спалах робить на медичні організації – не тільки в нашій лікарні, а й по всій Ірландії», – сказав він.

Експерти з робототехніки кажуть, що машини можуть бути навчені дезінфікувати поверхні, вимірювати температуру і збирати тампони.

Додавання нових функцій роботам дозволить автоматизувати брудні і небезпечні роботи.

nv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Сколько Швеция выделила средств на помощь Сектору Газа, Украине и Судану?

Швеция выделила ещё 120 миллионов крон для поддержки Сектора Газа, Украины и...

Финляндия готовится к экспроприации ледового дворца российских олигархов

Местные власти Хельсинки на территории финского государства планируют в скором времени начать...

Ситуация с безопасностью самая сложная со времён Второй мировой войны из-за агрессии РФ

Актуальная ситуация с безопасностью является самой серьёзной со времён активной фазы Второй...