Вторник , 23 Апрель 2024
Мир

Окремо від королівської сім’ї. Стало відомо, де і з ким Меган Маркл і принц Гаррі проведуть Різдво

Принц Гаррі та Меган Маркл святкуватимуть Різдво в своєму новому будинку в Каліфорнії. Це буде їхнє перше Різдво на батьківщині Меган Маркл, повідомляє Vanity Fair.

Експерт із питань королівської сім’ї Кеті Ніколл стверджує, що пара в захваті від можливості провести Різдво в своєму власному будинку і відправиться до Великобританії через кілька днів після свята.

У Великобританії вони якраз проведуть обов’язкові два тижні самоізоляції перед початком судових засідань у справі Меган Маркл проти таблоїду Mail on Sunday, які призначені на 11 січня.

Нагадаємо, це буде вже друге Різдво, яке пара проведе не поруч з 94-річною королевою Єлизаветою та іншими членами королівської сім’ї. Попереднє Різдво вони зустріли з мамою Меган Маркл і Арчі, якому на той момент ще не було року, в Канаді.

Експерт також зазначила, що ця новина засмутить королеву Єлизавету, яка дуже сумує за принцем Гаррі і хотіла б побачити свого правнука Арчі, якого вона не бачила майже рік. Те саме джерело видання стверджує, що через пандемію коронавірусу принц Гаррі не планує перетинати Атлантику в найближчі місяці. За словами експерта, пара прибуде до Великобританії між Різдвом і Новим роком.

Примітно, що принц Гаррі завжди проводив Різдво разом із бабусею за винятком 2012 року, коли він служив в Афганістані. Джерело видання стверджує, що пара проведе свято разом з Девідом Фостером і його дружиною. Нещодавно їх бачили разом в одному з ресторанів Монтесіто під час подвійного побачення.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...

США могут отправить помощь Украине до конца недели

Соединенные Штаты Америки могут поддержку украинскому государству уже на этой неделе.

Сенат США пообещал быстро отправить законопроект о помощи Украине на подпись

Сенат США быстро примет законопроекты, выдвинутые спикером Палаты представителей Майка Джонсона.