Суббота , 27 Апрель 2024
Мир

ЗМІ знайшли ще одного сина Лукашенка, якого він переховує в інтернаті

Олександр Лукашенко

Олександр Лукашенко переховує в інтернаті старшого сина з аутизмом.

Про це йдеться у матеріалі головного опозиційного Telegram-каналу NEXTA, інформує UAINFO.org.

Відомо, що у Олександра Лукашенка – троє синів. Старші – 46-річний Віктор і Дмитро, 41 рік. З їхньою матір’ю, Галиною, Лукашенко офіційно не розлучений, але живуть вони окремо. Третій син – Микола. Згідно основної версії ЗМІ, його матір’ю є Ірина Абельська, колишня особиста лікарка Олександра Лукашенка. Але, як виявилося, Микола – другий син Абельської і Лукашенка.

За інформацією авторів публікації, у Лукашенка з подругою Іриною Абельською у листопаді 2002 року народився син, медики діагностували в нього аутизм та глухоту. 

Хлопчика записали дівочим прізвищем матері Матвій Постоялко і віддали у дитячий будинок. При цьому за дитиною доглядав спеціально найнятий персонал, який контролював його виховний процес і дбав про їжу та іграшки.

“Весь цей час коштів на нього не шкодували: у Матвія був особистий тьютор, педагог, індивідуальний навчальний кабінет, дорогі розвиваючі іграшки, до нього приставили двох “бабусь”, які контролювали виховний процес і привозили хлопчикові все необхідне (їжу, іграшки)”, – йдеться в повідомленні.

NEXTA пише, що Матвій був першою дитиною пари Лукашенка і Абельської. Під час вагітності Колею політик побив супутницю, вважаючи, що і друга дитина матиме фізичні вади. 

Зараз син Лукашенка перебуває у психоневрологічному будинку-інтернаті для престарілих та людей з інвалідністю №2 в Мінську. Авторам каналу вдалося віднайти фото Матвія семирічної давнини, на якому хлопцеві приблизно 10-11 років. 

UAINFO.org

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Военных США в Ираке обстреляли беспилотниками и ракетами

Военнослужащие США на территории Ирака подверглись атаке с использованием ракет, а так...

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...