Суббота , 20 Апрель 2024
Мир

Принцеса Діана незадовго до смерті збиралася разом із синами переїхати в США, — ЗМІ

Фото: Getty Images Принцеса Діана із синами Гаррі та Вільямом

Принцеса Уельська після розлучення з принцом Чарльзом у 1996 році серйозно задумалася про те, щоб разом зі своїми синами Вільямом і Гаррі полетіти в США і почати там життя та кар’єру з чистого аркуша.

Про це виданню Daily Mail розповів її колишній тренер з вокалу Стюарт Пірс, який працював з нею з 1995 року до самої її загибелі в 1997-му, інформує Фокус.

На 24-ту річницю смерті народної принцеси 68-річний Пірс, який був довіреною особою матері спадкоємців британського престолу, уперше порушив мовчання і поділився планами Діани про її переїзд до Каліфорнії. У цьому кроці вона бачила ключ до роботи над своєю екранною кар’єрою і мріяла зайнятися виробництвом документальних фільмів про благодійність.

“Вона планувала провести багато часу в Голлівуді. Діана дійсно почала досліджувати свої творчі здібності”, – додало джерело. За його словами, принцеса консультувалася з топ-менеджерами та агентами “фабрики мрій”, обговорюючи свої ідеї, і збиралася розділити фільми про благодійність на три напрямки, які б потім втілилися у великих проектах.

Танець принцеси Діани і голлівудського актора Джона Траволти, листопад 1991 року. Фото: Getty Images

Пірс упевнений, що якби Діана була жива, вона досягла б успіху:

“Я знаю, що хто б не працював разом з нею, це був би чудовий продукт, який претендує на нагороди. У цьому немає ніяких сумнівів. Вона вся була сповнена творчих планів і готовності їх реалізовувати”.

Колишній тренер принцеси підкреслює: вона відмінно комунікувала з людьми, що дуже важливо для Голлівуду.

“Одна з речей, яку вона могла зробити, – це відразу взятися за проект, який озвучила. Очевидно, її репутація говорила за неї. Вона завжди робила перший крок … Спілкування завжди було повністю відкритим. Їй було дуже легко встановити контакт з відомими артистами”, – згадує він.

За словами Пірса, Діана подружилася з оскароносним британським продюсером лордом Девідом Путтнемом (“Поля смерті”, “Опівнічний експрес” і “Мемфіс Белль”), який допоміг їй зав’язати контакти в Голлівуді. Зустрітися з цими людьми вона збиралася восени 1997 року, проте не встигла. Діана загинула 31 серпня в результаті ДТП.

У цьому році Діані виповнилося б 60 років. У день її народження в затонулому саду Кенсінгтонського палацу з’явилася її скульптура.

Фокус

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Собственность российских олигархов представляет угрозу безопасности Финляндии

Олигархи РФ, которые владеют недвижимостью на территории финского государства могут сотрудничать с...

Грузинские митингующие требуют немедленной встречи с премьером

Митингующие в Тбилиси против принятия законопроекта об иноагентах потребовали встречи с премьер-министром...

Израильские истребители атаковали базы “Хезболлы” в Ливане

Военная авиация Израиля инициировала атаки по двум базам террористической организации "Хезболла", находящихся...

Негативные последствия атаки Ирана на переговоры о прекращении огня Израиля с ХАМАС

На территории Израиля сообщили про отказ группировки ХАМАС от последнего поступившего предложения...