Пятница , 26 Апрель 2024
Мир

Названо ім’я можливого королівського расиста. Гаррі та Меган розкриють таємни

Уже відомо, що герцог Сассекський отримає за цю роботу 20 мільйонів доларів, а його мемуари будуть опубліковані в чотирьох томах. Що саме розповість в книжках принц Гаррі – уявити навіть складно, адже йому лише 36 роки. Наприклад, його двоюрідний дід король Едуард VIII написав мемуари в 50-х роках, коли йому було вже за 50. Але Гаррі йде іншим шляхом.

Як пише The Sun, колишній дворецький принцеси Діани Пол Баррелл стверджує, що Гаррі назве ім’я королівського расиста, людини, який цікавився кольором шкіри первістка Гаррі і Меган Маркл – Арчі, коли він народився.

Баррелл каже, що Гаррі “збирається розкрити цей ім’я, і що цією людиною був не його батько принц Чарльз, а його дружина – герцогиня Корнуольська Камілла.

За словами Баррелла, 36-річний принц не стане приховувати її ім’я, яка посіла місце його матері принцеси Діани, після її смерті. Однак немає жодних сумнівів в тому, що, розкривши правду це лише посилить і без того непрості стосунки між Гаррі і його батьком Чарльзом.

А ось королівський журналіст Омід Скобі в своїй книжці “У пошуках свободи” стверджує, що герцог і герцогиня всерйоз думали про те, щоб розсекретити ім’я людини, яка цікавилася кольором шкіри їхнього первістка Арчі, але навряд чи зроблять це.

63-річний Пол Баррелл сказав журналу Closer: “Видавець, Penguin, без сумніву, захоче вкласти свої гроші в угоду з цією книжкою. Це означає, що їм не потрібна невизначеність – їм потрібні імена та конкретика”. Сам же пан Баррелл наполягає на тому, що за роки служби в королівському палаці він ніколи не чув якихось расистських переконань в “Фірмі”, а пропрацював він там не багато, ні мало 10 років.

Раніше принц Гаррі підтримав серіал “Корона”, публічно заявивши, що йому подобається, як в ньому зображена його мачуха Камілла Паркер-Боулз. Ймовірно, на неї у принца також є образа за те, що на думку багатьох саме Камілла стала людиною, що зруйнували шлюб його батьків.

ТСН

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Военных США в Ираке обстреляли беспилотниками и ракетами

Военнослужащие США на территории Ирака подверглись атаке с использованием ракет, а так...

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...