Среда , 1 Май 2024
Политика

«Тимошенко працює на Україну і лише в Україні», – експерт назвав достойного прем’єра (відео)

Тандем президент Зеленський – прем’єр Тимошенко був би дуже добрим і для Тимошенко, і для Зеленського.

Таку думку висловив під час прес-конференції у Києві Віктор Небоженко, директор соціологічної служби «Український барометр».

За його словами, дуже важливо щоб новий уряд очолила людина, у якої були би вже стандарти відношень всередині Кабміну, розуміння розподілу сфер праці між різними міністрами, а також методи вирішення протирічь між ними, тощо.

«Поки серед тих, хто заходить у парламент – я бачу дуже мало кандидатів. Чому я повторюю про Тимошенко? Тому що це об’єктивний характер. Хоча, я би із задоволенням бачив би її президентом. Але як так не сталося, то я думаю, що прем’єр-міністр, яка допомагатиме президенту, вона в цьому сенсі була би досить достойною», – сказав В. Небоженко.

У лідерки «Батьківщини» є риса, якої нині нема у більшості українських політиків – «вкоріненість». Щоб вона не робила в економіці чи політиці, Тимошенко завжди принципово говорила, що залишається в Україні, зауважив політолог і соціолог.

«Ви її ніколи не випрете з України. І ось це заставляло її «грати в довгу». Ось ця її впевненість, що вона може досягнути саме тут, – може це передавалося і її оточенню. Її настанова, що лише Україна, а не так, що, мовляв, не вийшло і я виїжджаю, і насолоджуюся життям – от цього у неї точно нема і не буде… Це реально, вона довгі роки привчала себе і свій апарат, і своє оточення до того, що ми працюємо на Україну і лише в Україні», – підсумував директор соціологічної служби «Український барометр». 

intvua.com

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.