Понедельник , 29 Апрель 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Нам сьогодні як ніколи потрібна єдність

Сьогодні з ініціативи Організації об’єднаних націй у світі відзначається День дружби.

Дружба – це важливо. Адже це те, що власне і робить нас людьми. Адже вся людська культура, вся наша цивілізація так чи інакше заснована на довірі, на співчутті, на взаємоподомозі. Все це складові дружби.

У сучасному стрімкому світі ми кожного дня за щось боремося, за щось виступаємо, щось долаємо… І в цій буденній суєті часто забуваємо про базові, основні, людські речі, які визначають наше життя. Дружба – одна з них!

В дружбі є щось феноменальне. Бо ж друг – це не родич, але часто він більше ніж родич. Це той, кому несеш свою радість і знаєш, що вона буде так само радісно, без заздрощів сприйнята. Це той, хто завжди прийде на допомогу, незалежно від власних вигод чи розрахунків. Це той, хто допоможе, втішить і розрадить. Дружба – це головна потреба для сучасної людини.

Так само дружба потрібна не тільки окремій людині, а й всій нашій країні. Нам сьогодні як ніколи потрібна єдність. Бо тільки так ми станемо справді сильними й щасливими. Надто багато у нас було останнім часом всіляких образ, взаємопоборювання, сварок, гарячих і не завжди потрібних дискусій. Дружба це все подолає. В основі нашої єдності – дружба. Проста і відверта, тепла дружба людини з людиною.

Тому я вас дуже прошу сьогодні згадати про своїх друзів, в тому числі й про давніх та вірних, яким давно не дзвонили, з якими давно не бачилися і не спілкувалися. Подзвоніть, напишіть їм, зустріньтесь нарешті один з одним та просто поговоріть, попліткуйте… Або принаймні напишіть про них! Тегніть своїх друзів у своїх постах в соцмережах. Давайте сьогодні зробимо день дружби спільним днем українців…

Юлія Тимошенко, Голова партії «Батьківщина», Facebook

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.