Пятница , 3 Май 2024
Политика

Вадим Івченко: Розгляд земельних законів в закритому режимі – пастка для народу

Рішення керівництва аграрного комітету щодо проведення засідання в закритому режимі означає, що влада хоче проти волі народу проштовхнути варварські земельні закони.

На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко під час брифінгу у Верховній Раді.

«Фермери можуть втратити землю, держава може втратити територію, а керівництво аграрного комітету ухвалює рішення розглядати закон про ринок землі у закритому режимі. Чи не означає це, що влада хоче проштовхнути щось неприйнятне для українського суспільства?» – обурився народний депутат.

Політик переконаний, що право розпоряджатися українською землею належить тільки людям, і саме вони повинні визначити подальшу її долю.

«Депутати «Батьківщини» під час засідання аграрного комітету вкотре наголосили на тому, що законопроєкти про ринок землі повинні бути відкликані, адже згідно з Конституцією, земля – це власність українського народу і її долю потрібно вирішувати на всеукраїнському референдумі», – наголосив політик.

Утім, на думку Вадима Івченка, влада абсолютним небажанням чути думку людей робить велику помилку, за яку сама й понесе відповідальність.

«У той час, коли зростає хвиля народного гніву, біля Офісу Президента розгортають каток. Чи не нагадує вам це ялинку, яку встановлював Янукович? Часи змінюються, а методи залишаються. Попередня влада робила все, щоб задовольнити міжнародні інституції, те ж саме робить і нинішня. Тільки чи довго така влада втримається…» – резюмував Вадим Івченко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...