Суббота , 4 Май 2024
Политика

Лава запасних Зеленського вичерпалася набагато швидше за кадровий резерв Януковича

Про кадрову політику, від Януковича до Зеленського

У пошуках міністра культури “Офіс президента озброївся єдиною, як їм здається, можливою тактикою: тицяти палицею в усіх, хто займається культурою в Україні та якось іще рухається. Хто озивається, того кличуть на бесіду на Банкову” – ця блискуча характеристика Дарії Бадьйор є, гадаю, найкращим доповненням до статті Павла Казаріна про гострий кадровий голод “зевлади”.

Читайте також: Фурса: Кадровий голод по-українськи, або “Укрнафта” як вічне українське дзеркало

Це мені нагадало жарт, популярний у Донецьку за часів Януковича-президента: мовляв, із центру міста зникли всі бомжі, бо тих, хто там з’являвся, негайно хапали й відправляли в Київ на керівну роботу.

Ну от, “лава запасних” Зеленського вичерпалася ще набагато швидше, ніж кадровий резерв Януковича. Зокрема й тому, що Янукович принаймні жорстко сповідував принцип “своїх не кидаємо”, тоді як Зеленський “своїми” розкидається аж бігом.

Читайте також: Бутусов: Президент країни не розуміє, що якщо продовжить недороблене Януковичем, він перетвориться на співучасника проросійського сценарію

Щоправда, саме жорстке, без винятків, дотримання принципу “своїх не кидаємо” і довело Януковича до того, що у відповідь на вимоги Майдану він анітрохи не гнувся, аж доки зрештою не зламався.

Зеленський же чинить рівно навпаки: він гнеться і прогинається майже в усі боки по черзі, але… з дедалі незначнішим ефектом.

Гадаю, що найкращим виразом ефективності кадрової політики Зеленського є оцей мультик автора Масяні. Просто ні додати, ні прибрати.

Олексій ПАНИЧ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...