Пятница , 3 Май 2024
Политика

“Піддута, але робоча, як корабельна сосна, президент підстрибне”: Корнієнко з матюками розповів Арахамії про колегу-“слугу”. ВІДЕО

У розмові з Давидом Арахамією Олександр Корнієнко назвав Ірину Алахвердієву “робочою бабою”, порівняв її із “корабельною сосною” і запевнив, що Володимир Зеленський “бл*дь, ох*їє”

У такий спосіб співголови “Слуги народу” обговорили можливих кандидатів у Миколаєві.

Бесіда “слуг” мала місце перед їхньою пресконференцією. Мікрофони було ввімкнено, тож високу оцінку, яку Корнієнко й Арахамія дали своїй колезі, нардепці Алахвердієвій, вдалося зафіксувати на записі.

Ось ця розмова – мовою оригіналу:

Корнієнко: Алахвердиева – вообще красотка.

Арахамія: Да.

Корнієнко: Такая поддутая, конечно, немножко. Чуть-чуть тюнинг too much. В общем, баба рабочая, вообще. Как корабельная сосна. Она здесь отх*ярит тут триста встреч за четыре месяца. И выиграет. Она такая вживую. Энергетика.

Читайте також: Мовчазні “слуги”: КВУ підрахував депутатів, які не виступають у парламенті

Арахамія: Энергии много. 

Корнієнко: Ну ты к президенту ее заведешь, ты увидишь. Как он, бл*дь, ох*еет, подпрыгнет. Выкурит все айкосы. Скажет: “Баба да. Баба да”.

Відео спричинило скандал, на який довелося відреагувати Корнієнкові. Так, “слуга” із розумінням поставився до того, що багатьох обурила його розмова з Арахамією, однак при цьому заявив, що “запис був змонтований”, а фрази – “вирвані з контексту”. 

Що ж до Алахвердієвої, то, за словами Корнієнка, вона буцімто “жодного відношення до обговорюваних питань не мала”. Утім “слуга” додав, що, ведучи мову про нардепку, вони з Арахамією “обговорювали товаришів і соратників по політиці як товаришів і соратників по політиці”.

“Стосунки між нами всіма, незалежно від статусів депутатів, ґендеру та статі – приблизно однакові, – запевнив красномовний політик. – Трошки близькі, трошки іронічні, але в кожному разі це стосунки людей, які об’єднані однією метою і складають команду”.

Читайте також: Блогерка окреслила найбільший комунікаційний провал влади на найвищому рівні

“Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа”, – наголосив Корнієнко й вибачився перед тими, “зокрема жінками”, кого така “специфіка мови” могла образити.

Водночас обговорювана Алахвердієва, коментуючи “цей низькопробний бруд”, назвала запис “фейком”. 

“Опубліковане “сенсаційне відео” – монтаж, – погодилася із висновками балакучого колеги “слуга”. – Мені вже подзвонили Давид Арахамія і Саша Корнієнко та присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого”.

Алахвердієва додала, що “слуги” вочевидь вели мову про “потенційних кандидатів у міські голови та до списків партії на місцевих виборах”.

“У передвиборчій боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків”, – підсумувала депутатка й підкреслила, що їй ідеться не про конкретних однопартійців, які мають її за “піддуту”, але “робочу бабу”, а чомусь про неназваних опонентів.

“Що б не креативили опоненти – залишиться на їхній совісті”, – певна Алахвердієва, яку соратник порівняв із “корабельною сосною”.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...