Четверг , 2 Май 2024
Политика

Зеленський штовхає Україну в пастку комуністичного Китаю

Зеленський запрошує в Україну “великого Сі Цзіньпіна”, планує їхати в “чарівну КНР” та оголошує курс на повну китаїзацію України

Протягом місяців посольство КНР готувало підривну кампанію в Україні, яка розпочалася, символічно, 1 жовтня – на 71 роковини засування комуністичного Китаю.

Востаннє подібна китайська інтервенція на українські терени відбувалася чи не під час середньовічної монгольскої навали. Минули сторіччя, і тепер, за президентства Зеленського, Україна може знову опинися в пастці – як китайській, так і комуністичній.

Сьогодні на офіційному сайті президента України оприлюднили велике інтерв’ю Зеленського комуністичній сміттярці “Сіньхуа”. Й ось головні тези.

1. Україна має “вдихнути нове життя” у відносини з комуністичним Китаєм, адже КНР – “центр сили” для України.

2. Україна не підтримує Гонконг, Тайвань, окуповані Тибет і Східний Туркестан; натомість Україна вважає, що неголосування КНР за жодну з резолюцій ООН щодо окупованого Криму, а також утворення фінансового та військового союзу із Росією – це прояви поваги до України.

Читайте також: Китайське свавілля в Гонконгу мало би спонукати до нової холодної війни

Цитата: “Мені приємно констатувати, що українсько-китайська взаємодія завжди базувалася на міцному фундаменті взаємної поваги до суверенітету, територіальної цілісності й незалежності, невтручанні у внутрішні справи та визнанні обраного народом шляху розвитку. Ці непорушні базові принципи і їхня тверда підтримка з боку Китаю мають для нас важливе значення, особливо в останні роки російської агресії проти моєї держави”.

3. Розвиток відносин із комуністичним Китаєм – пріоритет Зеленського й уряду; має бути нова стратегія зміцнення відносин.

4. Україна співпрацюватиме із КНР найбільше з держав Східної Європи.

Додаткова цитата: “Хочу окремо наголосити, що Україна стала однією з перших країн, яка підтримала ініціативу Голови КНР пана Сі Цзіньпіна “Один пояс, один шлях”. Україна має унікальне географічне розташування – на східному кордоні ЄС, на шляху з Азії у Європу, а також між Чорним і Балтійським морями. У нас є необхідний економічний і промисловий потенціал для ефективної участі в цьому амбітному проекті”.

5. Україна жадає китайських кредитів, а також залучення КНР до аграрної, транспортної та машинобудівельної сфери.

6. Китаїзація молоді – пріоритет, Україна пишається випуском сотень китаїстів щороку, китайську мову мають вивчати у школах.

7. Україна вдячна Комуністичній партії Китаю за “вчасну допомогу”, що врятувала українців від коронавірусу.

Додаткова цитата: “Особливо вдячні китайським компаніям, громадським об’єднанням (що?!! – А. Х.), народним урядам провінцій і звичайним громадянам за надану Україні вкрай необхідну та вчасну допомогу. Цей вияв дружньої підтримки є особливо важливим і цінним для нас у ці складні часи”.

8. Україна планує закупати китайську вакцину від китайського вірусу.

9. Україна розвиватимк відносини із КНР на всіх політичних рівнях: комуністичних депутатів, комуністичних міністрів, тощо.

Читайте також: Росія йде в руки Китаю – журналіст

Додаткова цитата: “Гадаю, що для цього ми маємо відновити повноцінний політичний діалог між нашими державами. Маємо відновити динаміку двосторонніх контактів на рівні міністерств і відомств, на рівні очільників урядів, парламентів та, безумовно, лідерів. Буду радий вітати Голову КНР Сі Цзіньпіна в Україні. Для мене було б великою честю відвідати чарівний Китай”.

10. Зеленський вважає, що режим КНР – це великий, мудрий режим, заснований великим Мао, а також, що КНР зможе втілити в життя всі свої плани.

Додаткова цитата: “Упевнений, що завдяки мудрому керівництву, далекоглядній політиці, налаштованості на перемогу китайський народ реалізує всі свої амбітні плани”.

Висновки

Вони будуть короткі, бо слів у мене нема. Скажу просто, що це – найжахливіше, що я бачив за режиму Зеленського.

Китайська загроза – це не міф. Це стосується кожного з нас.

І найстрашніше те, що у боротьбі за свободу України від китайського комунізму нас дуже мало. Жодна політична партія України не порушує цей порядок денний, у той час, як єрмаки-зеленські відкривають брами України (та Європи) для чергового комуніста.

Доки ми дивимося на шматки, відомі як Росія, за нею – справжнє зло.

Сподіваюся, у нас ще є час зупинити трагедію.

Артур ХАРИТОНОВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...