Суббота , 4 Май 2024
Политика

“Танці на кістах”: Зеленський за півтора року не збагнув, що так і не став президентом

Якась навіть не другорядна, а п’ятирядна Моська з ОПи гавкнула оце вчора, 29 листопада, зранку, щось про “цинічні танці на кістках” і Порошенка, який щось там розколює

Дорогі моськи з ОПи! Не гавкайте!

Ви мали би знати, що функція голови держави – це іще й участь у державних урочистостях. Більш того – він їх очолює як символічний “батько нації”.

У Британії Її Величність бере участь у церемонії покладання вінків до Кенотафу за будь-якої погоди й будь-якого стану самопочуття та здоров’я голови держави. Причому не може таке бути, щоб у голови держави голова боліла, чи щось було не так об 11:00 у Поминальну неділю. Ми чітко знаємо, що голова держави цієї миті буде на Вайтхолі. Із року в рік. Стабільність і передбачуваність – це і є ключове послання таких ритуалів. Твоя держава буде завжди.

Читайте також: Різниця є, і саме вона становить сенс існування України й українців – В’ятрович

І якщо ти складеш голову в захисті своєї країни – об 11:00 у Поминальну неділю люди, які очолюють твою країну, прийдуть схилити голову перед твоєю пам’яттю. Людина розуміє: моє життя недарма. Я не буду забутий моєю країною.

І цей ритуал незмінний. Багато десятиліть оркестр грає ті саме марші й увертюри. Багато десятиліть учасники церемоній виходять в одному й тому самому порядку до монументу. Багато десятиліть ця церемонія говорить своєю незмінністю: Британія буде завжди.

Ані президент, прости господи, Зеленський, ані його моськи із правлячої дилетантури просто не розуміють, якими є функції голови держави.

Державні урочистості в День пам’яті жертв голодоморів – це не “танці на кістках”, як вважають в ОПі.

Це в них так говорять про одну із двох ключових державних урочистостей, яка символічною мовою проголошує: Україна буде завжди.

Тобто вони проти, щоб Україна була? Тобто вони проти, щоб голова держави у відповідності із прописаним багато років протоколом засвідчив повагу своїм загиблим громадянам?

Читайте також: Політиків допитуватимуть через заяву генпрокурора режиму Януковича про “держпереворот” під час Революції гідності

Але усвідомлення таких неймовірно “складних” речей є поза тунельним зором правлячої дилетантури.

Я ж іще не забув, як Зеленський дурив нас із покладанням квітів у Бабиному Яру: коли моськи заплуталися в показах і гавкали про “вранці”, хоча насправді все трапилося ввечері.

Ну, якщо тобі, мультяшному президентові, так складно виконувати навіть ритуальні обов’язки голови держави – то, може, варто просто підготувати новий відосик на Новий рік? “Я устал. Я ухожу”.

Зеленський скаржився ото, що Порошенко ніяк не збагне, що він уже не президент. Ні, це Зеленський за півтора року не збагнув, що він так і не став президентом.

І, здається, моськи в ОПі оцей факт зрозуміли.

Цитата: “Заради примітивного піару. Збирає натовп, збирає всі можливі камери й із надривом у голосі, із крокодилячими сльозами на щоках укотре починає тужливу пісню: “Ми тут зібралися, щоб поставити свічку”… І таке інше. Як завжди у Порошенка. У людини, яка нічого не робить в цьому житті безкоштовно, заради країни й без цинізму”.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...