Пятница , 3 Май 2024
Политика

Тимошенко стала на захист людей, – експерт

Зараз ми спостерігаємо цілковиту розгубленість влади, яка зосереджена не на розв’язанні тарифної кризи, а на пошуку винних у підвищенні тарифів, вдаючи, що вони тут ні при чому. Але найважливіше зараз вирішити цю проблему якнайшвидше і в інтересах людей, що і робить Юлія Тимошенко.

На цьому в ефірі телеканалу UKRLIFE.TV наголосила політична експертка Олександра Решмеділова.

«Питання в тому, як президентська команда буде розв’язувати тарифну проблему. Свої підходи вже озвучили в «Нафтогазі» і в.о. міністра енергетики Вітренко. Але ж давайте не забувати, що у «Нафтогазі» нещодавно була перевірка, яка виявила 225 мільярдів гривень, виведених за кордон. Однак нікого за це до відповідальності не притягли, влада взагалі закила очі на цю тему. Але у своїй офіційній заяві Юлія Тимошенко через соцмережі дуже чітко на це вказала, бо через тарифи чиновники «залазять у кишеню» кожної української родини», – повідомила Решмеділова.

Аналізуючи заяви лідерки «Батьківщини», експертка зауважила, що Тимошенко поставила інтереси українців у пріоритет і одна з перших виступила на їхній захист.

«Тимошенко закликає продавати українцям газ із підземних газових сховищ за ціною літньої закупки. Це дуже логічно. Адже літня ціна принципово нижча від нинішньої. А влада почала говорити щось про підвищення на ринку цін на нафту й газ. Тож основний заклик Тимошенко до влади – «якщо ви розгублені і не професійні, то відійдіть убік і дайте можливість вирішити кризовий момент тим, у кого вже є досвід і бачення», – зазначила Олександра Решмеділова.

На її думку, саме професійність дозволила «Батьківщині» підвищити свої рейтинги, про що свідчить й остання соціологія.

«Місцеві вибори також дозволили команді Тимошенко підвищити свій партійний результат на третину. Це пояснюється ще й тим, що рейтинги влади тануть, а також активізацією аполітичних виборців, які побачили, до чого призводить неявка на виборах», – зауважила експертка.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...