Понедельник , 29 Апрель 2024
Политика

Зеленському треба почистити свою команду від тих “штірліців”, які допомагали заглядати в очі Путіну, – Братущак

“Байден оголосив надзвичайну ситуацію у сфері нацбезпеки через дії Росії. У українців одразу може виникнути питання: що за фігня, російська армія на кордоні з Україною, а загроза нацбезпеці США. Насправді, не зовсім так. Росія зараз по всій країні проводить “навчання”. На квітень “заплановано” 4000 “навчань”. У тому числі в районі Арктиці і на Дальному Сході. Зокрема, “вчаться” виявляти і знищувати підводні човни. Нам здається, що де США, а де Росія. Але там через якусь Арктику вже і США. І зі Штатами у Росії може бути заруба за цю Арктику”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіст Олексій Братущак, інформує UAINFO.org.    

“Плюс всесвітня мережа. Вона взагалі прибирає усі кордони. Байден прямо вказав на загрозу через кібератаки Росії. Ну і плюс втручання у вибори. Це теж не про умовне вкидання бюлетенів. Це і про інформаційний вплив.

Тому дії Байдена зрозумілі. А тепер давайте до наших баранів. Тих, що зібралися на нашому кордоні. І не лише.

“Чи буде війна?”, – напевно, головне питання нині в Україні. Але війна вже йде. І не лише окопна з гойдалками “перемир’я-загострення-перемир’я-загострення”.

Велика війна далеко не завжди починається з першого пострілу. Нині війні передують інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО). Ці ІПСО Росія вже проводить щодо України. І це не якась окрема маленька операція. Йде тотальна ІПСО, і показове пересування військової техніки – це частина цієї операції.

Велика війна Росії проти України вже почалася. Залишається питання: чи почнуть у цій великій війні стріляти ті підрозділи, які стягнули до нашого кордону.

Зазвичай війни закінчуються мирними угодами. І нам важливо не програти велику війну до першого пострілу. Не піти на умови Путіна під умовною назвою “Мінськ-3”. Навіть під загрозою широкомасштабного чи локального вторгнення.

Ну і да, треба вже якось і Зеленському чітко сформулювати: я помилився, миру з Путіним досягнути не можна, ворог у воріт, а десь вже і в нашій хаті. І почати вводити надзвичайні заходи. Один з перших – почистити свою команду від проросійських та антизахідних елементів. Від тих “штірліців”, які допомагали заглядати в очі Путіну, класти болт на МВФ, виявляти “соросят”, знищувати “партію війни”. Тепер вони перетворюються на учасників російської ІПСО в самому оточенні Зеленського. І для цього навіть окремого засідання РНБО не потрібно”, – завершує журналіст.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.