Воскресенье , 28 Апрель 2024
Политика

Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч: “Ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час”

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий прийняти Президента України Володимира Зеленського в Москві. Так він відповів на пропозицію провести зустріч на Донбасі, пише Корреспондент, інформує UAINFO.org

“Що стосується пропозиції українського керівництва і Президента Зеленського – хотів би сказати таке. Останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, які руйнують російсько-українську дотичність. Це стосується низки проблем у двосторонніх відносинах, це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, це має стосунок до російської мови і до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні… Дуже багато кроків, про що ми тільки шкодуємо”, – сказав Путін під час зустрічі з Олександром Лукашенком у четвер, 22 квітня.

“Якщо Президент Зеленський хоче вдатися до відновлення цих відносин, ми це тільки вітатимемо. Залишається питання: що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо йдеться про обговорення проблем Донбасу, то передовсім керівництву України треба зустрічатися з керівниками “республік” – “ЛНР” і “ДНР”, а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія. А якщо мова про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо Президента України в Москві в будь-який зручний для нього час”, – додав він.

Корреспондент

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.