Понедельник , 6 Май 2024
Политика

Російські пропагандисти Попов і Скабєєва вивели на екран своєї помийної програми список недружніх до РФ Держав. Прямо G9! – Назар Приходько

“Яка прекрасна компанія! Російські пропагандисти Попов і Скабєєва вивели на екран своєї помийної програми список недружніх до РФ Держав. До списку увійшли: США,  Литва,  Латвія,  Естонія, Сакартвело, Україна, Польща, Чехія, Велика Британія. Прямо G9! “, – про це насвоїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.  

“І скажу з абсолютною впевненістю – це не межа!

Дуже скоро цей список поповнить Болгарія, яка прямо звинуватила російську агентуру у вибухах на складах боєприпасів у 2014-2015рр., Фінляндія, яка офіційно оголосила, що не відкидає подачі заявки на вступ до НАТО, паралельно домовившись з Естонією про будівництво тунелю під Фінською затокою, який з’єднає два братні Народи і в майбутньому зможе дуже ускладнити РФ життя…

Приєднається Словаччина, яка погнала проросійського Прем’єра Ігора Матовіча, вислала російських дипломатів на знак солідарності з Чехією, а також прописала в оборонній доктрині на 2021-ий рік всебічну підтримку України в контексті нашого вступу до НАТО, Румунія, яка підтримує наші Євроатлантичні прагнення і нещодавно провела з нами військово-морські навчання, ну і Азербайджан, який знайшов на полях битви за Карабах уламки ракет від російських «Іскандерів», яких не могло бути на озброєнні армії Вірменії.

Коротше – все тільки починається! Кількість ворожих до РФ Держав на Європейському континенті зростатиме, а значить автоматично зростатиме кількість наших Друзів, ну або принаймні партнерів та союзників.

А РФ задовільнятиметься дружбою з нелегітимним Лукашенком, бідною в усіх сенсах Вірменією, агресивною, втім абсолютно контрольованою НАТО Угорщиною, ну і Сербією, цим оточеним уламком «русского мира» на Балканах. І то – це задоволення буде дорогим і недовгим.

А на завершення ще раз порадію чудовій компанії в якій опинилась Україна і «бомбілову крєпостних» від Владівостока до Смолєнска з цього приводу”, – завершує Приходько.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...