Пятница , 3 Май 2024
Политика

Стаття Медведєва – не продовження опусу Путіна, як каже дехто. Це – заявка на те, що Медведєв може стати продовжувачем справи Путіна

“Почитав статтю Медведєва. Це – не продовження статті Путіна, як каже дехто. Це – заявка на те, що Медведєв може стати продовжувачем справи Путіна. Якщо почитати попередні інтерв’ю Медведєва, то його посил – що він незадоволений своїм місцем у російській системі і хоче більшого”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Ігор Луценко, інформує UAINFO.org.

“А у деяких телеграм-каналах РФ його намагаються жорстко пресувати – зокрема, розповсюджують інформацію про останню стадію алкоголізму і фатальні для чоловічого здоров’я травми. Боротьба за Наступника триває.

Отож, аудиторія статті Медведєва – не Захід, і тим більше не Україна, аудиторія – чекісти і олігархи РФ, вся ця нечисть, яка зараз володіє московською імперією.

Характерно, що у самій Росії ледь не 95% національного багатства записано на офшори, що розкрило, зокрема, і досьє Пандори. Але Медведєв переводить фокус уваги на Україну – мовляв, крадуть в Києві.

Так само Медведєв критикує потуги України орієнтуватися на ЄС та НАТО – хоча саме російське начальство давно на них зорієнтувалося і уже міцно вросло.

У Путіна одна з дочок одружена з чоловіком з «агресивної країни НАТО» – Голландії, а внуки глави МЗС Лаврова – громадяни Ізраїлю. Один з топ-менеджерів пропаганди Брильов, в тому числі і антизахідної – громадянин Британії (цілком міг бути реальним автором статті Медведєва).

Глава комітету Думи з міжнародних справ Слуцький відправляє вчитися свою дочку в американську школу в Швейцарії. А перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Костянтин Затулін, як виявилося, має квартиру в Іспанії. Ці двоє – найбільш агресивні антизахідники (і антиукраїнці) у своїй риториці.

Словом, Медведєв каже – я, як майбутній лідер, і далі продаватиму нещасним бідніючим росіянам казочку про агресивне НАТО. А воювати ми максимум будемо зі слабкою Україною – це видовищно і безпечно. Захід нам це пробачить, а Україна нічого поганого зробити фізично не здатна, бо сил не вистачить”, – завершує Луценко.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...