Пятница , 3 Май 2024
Политика

Віктор Таран: Таке враження, що справа Медведчука поступово перетворюється у довготривалий серіал, яким влада намагатиметься втримувати собі рейтинг

“Таке враження, що справа Медведчука поступово перетворюється у довготривалий серіал, яким влада намагатиметься втримувати собі рейтинг на фоні економічної та комунальної криз. Інакше як пояснити вчорашнє рішення Печерського суду?Він відмовив у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу на взяття під варту із можливістю внесення застави у розмірі мільярд гривень”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, інформує UAINFO.org.

“При цьому, суд прийняв рішення про продовження йому діючого запобіжного заходу до – 7 грудня. А отже є ризик, що за два місяці кум Путіна вийде на свободу. Фіксуємо – справа, яку так голосно презентували минулого тижня – поступово перетворюється у чергове «ніщо». Ну і найкумедніше читати прихильників Зеленського, які пару днів тому, розказували, що по новій справі Медведчук сяде в тюрму надовго.

Не повірите – вони хвалять рішення Печерсткого суду. Пишуть для чого садити кума Путіна в тюрму? Це ж розізлить Росію, яка, судячи зі статті Медведєва, на нас зла. За такою логікою, для чого взагалі починати будь-які кримінальні провадження проти Медведчука? Це ж розізлить Росію. Насправді сумно бачити, коли реальну боротьбу з проросійськими силами заміняють постановочними виставами окремо взятого Шапітолія. Сценаристам хочу нагадати. Якщо найближчим часом не буле реального вироку суду і Медведчук вийде на свободу це імітування «боротьби нанайських хлопчиків» – вас погубить”, – констатує політолог.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...