Пятница , 3 Май 2024
Общество

Зеленський терміново збирає нараду щодо локдауну

Представники уряду та Ради національної безпеки і оборони сьогодні, 30 листопада, проведуть нараду, щоб визначитися, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і коли. Про результати буде повідомлено якнайшвидше, щоб поінформувати людей заздалегідь і підготуватися з точки зору економіки та надання послуг населенню.

Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням президента України Володимира Зеленського, повідомляє пресслужба президента.

«Нам треба визначитися з реалістичними прогнозами, щоб зрозуміти, чи витримає навантаження наша медична система та наша економіка. Ми розробили економічну програму допомоги, постійно вдосконалюємо систему охорони здоров’я. Треба, щоб і бізнеси, і люди були готовими, якщо уряд вважатиме, що жорсткого карантину не оминути», – зазначив Зеленський.

26 листопада кількість нових хворих на коронавірус вперше перетнула позначку в 15 000. Ще в жовтні президент Володимир Зеленський позначив цю цифру як маркер для запровадження повного локдауну.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не виключає введення локдауну в Україні. За його словами, парламент також готується до можливого посилення карантину.Також сьогодні стало відомо, що Верховна Рада у п’ятницю, 4 грудня, під час «години запитань» до уряду заслухає главу Міністерства охорони здоров’я Максима Степанова через зростання кількості хворих на коронавірус.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.

Почему мы идеализируем партнёра? Замечание врача

Видеть лучшие черты в своём партнёре может быть отличной чертой для любой...