Четверг , 2 Май 2024
Общество

“Гендер – це вигадка”: викладачка зі Львова спровокувала гомофобний скандал. ВІДЕО

Викладачка зі Львова осоромилася гомофобними висловлюваннями / фото @andrew . semko

Викладачка Національного університету “Львівська політехніка”, 39-річна кандидатка наук Ольга Мер’є роками транслює студентам, що гендер – це вигадка, а люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією – хворі, яких потрібно лікувати.

Цього разу студенти вирішили записати її заяви, пише РБК-Україна.

“Ось яку лекцію 29 березня проводила Мер’є Ольга Валеріївна… Розповідала про те, що гендер – це вигадка, харасмент – це тільки для геїв і лесбійок, і якщо ви себе такими вважаєте, то вас треба лікувати. І це вона транслює студентам вже роками”, – розповіли студенти.

Почалося все з того, що одна зі студенток вирішила написати наукову роботу на тему сексуальних домагань, гендеру, і винести проблеми харасмента, в тому числі щодо представників ЛГБТ.

“Зґвалтування та сексуальне насильство – це одне, гендерна нерівність – це зовсім інше. І взагалі, людина, яка ввела поняття “гендер”, пізніше написала, що це було зроблено за фінансову вигоду, і насправді, ніякого гендеру не існує. Нам це просто впарюють”, – сказала Мер’є. 


У підсумку вона заявила, що буде виступати проти теми, яку обрала студентка, І прямо запитала її про сексуальну орієнтацію.

“Люди, які сповідують християнські цінності, перш за все, розуміють, що це хворе суспільство. Тобто, якщо хтось позиціонує себе, як гей, або лесбійка, це людина, у якої нездорова психіка, і це людина, яку треба лікувати. Нам не потрібно впарювати, що ми повинні їх розуміти, ми не повинні їх розуміти, ми їх повинні лікувати”, – заявила Мер’є.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.

Почему мы идеализируем партнёра? Замечание врача

Видеть лучшие черты в своём партнёре может быть отличной чертой для любой...