Вторник , 30 Апрель 2024
Мир

Племінник Путіна вирішив створити власну партію

Двоюрідний племінник президента Росії, колишній співробітник ФСБ і підприємець Роман Путін збирається створити партію на базі руху “Люди справи”. Про це повідомляє “Настоящее время”. 

За словами Романа Путіна, нова партія буде позиціонуватися як “правоконсервативний проект”, в завдання якого входить захист підприємців: зниження податкового навантаження для малого бізнесу, боротьба з монополіями і торговими мережами, зниження податків, дешеві кредити.

“Ми хотіли б сприяти владі у її позитивних починаннях, політику президента ми повністю підтримуємо”, – розповів підприємець. Основною метою партії він назвав проходження до Держдуми.

На питання про те, чи підтримує він обнулення президентських термінів, Роман Путін відповів: “Наша країна має потребу в сильному лідері. Тим більше в ситуації глобальної кризи. Альтернативи Володимиру Путіну немає. Ну не Навальний же?”. Раніше Роман Путін працював у ФСБ, після цього обіймав посаду радника мера Рязані з безпеки і консультував губернаторів з економічних питань.

unian.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода